日本に行きましょう~!


Søknad sendt!
05/01/2010, 12:12 AM
Filed under: Søknadsprosessen

Nå er det endelig blitt 2010, og min tur til å sende inn første del av søknaden. Rettere sagt, den er allerede sendt inn for 5 minutter siden! Nå føler jeg at det hele virkelig har startet, og jeg kan ikke hjelpe for å føle en blanding av spenthet og nervøsitet. Men mest spent så klart!

Første del av søknaden startet jeg på for en stund siden, men jeg «saved as drafts» for da følte jeg meg litt mer forberedt på en måte, enn om jeg bare skulle plutselig begynne å fylle inn og sende den med en gang. Jeg har lest gjennom utallige ganger for å sjekke at alt er som det skal.

På coveret må man ha et bilde av seg selv, og jeg er ikke helt sikker på hva slags inntrykk de vil få av meg når de ser bildet jeg valgte. Jeg er ute i snøen og har på meg lette vinterklær, men smiler ikke så veldig mye. Jeg har ikke et pent bright smil som gir et bra førsteinntrykk, men det blir vel ikke noe problem..? :) Forhåpentlig vis ikke.

Her er bildet jeg valgte:

Fra nå av vet jeg egentlig ikke hva som kommer til å skje. Jeg tenker å ta meg enda en tur innom afs.no for å se om jeg finner informasjon jeg kunne trenge å vite.  Det jeg regner med er at de tar kontakt om en stund, for alle som sender inn den første delen av søknaden får sjansen til å fylle inn den andre delen og får intervju, vel?

Hehe, vi får se hvordan det går~!
xoxo, Carina

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: